Taxaties

Waarom een VBO-taxateur

Je staat voor een belangrijke financiële beslissing? Je wilt je woning verbouwen, een huis (ver)kopen? Of de waarde van een huis weten voor een hypotheekaanvraag, Nationale Hypotheekgarantie (NHG) of de belasting? Bij zo’n vergaande beslissing zoek je zekerheid in de taxatie. Dat betekent alleen in zee gaan met een deskundige, betrouwbare taxateur. Een taxateur die kwaliteit levert en is aangesloten bij een brancheorganisatie. Een taxateur van VBO is zo’n taxateur.

Wendy Bolhaar is als VBO-taxateur gecertificeerd en geregistreerd bij het taxatieregister NRVT. Dit betekent dat:
zij beschikt over een uitgebreide database van vergelijkbare woningen; dat het taxatierapport voldoet aan de eisen voor NHG; dat het taxatierapport gevalideerd is door het NWWI en derhalve wordt geaccepteerd door alle financiële instellingen. Voor meer info over het NWWI hebben wij de brochure NWWI toegevoegd .

Het taxatierapport bestaat onder andere uit:

  • het doel van de taxatie;
  • de taxatiewaarde;
  • de oppervlakte en inhoud volgens de uniforme NEN2580 norm;
  • een goed leesbare onderbouwing waarin bijvoorbeeld onderhoudsstaat, wijkgegevens, gebruikte materialen, kadastrale gegevens zijn opgenomen;
  • modelmatige waarden van vergelijkbare huizen;
  • diverse foto’s van de woning.

Voor het uitvoeren van de taxatie zijn onder andere het eigendomsbewijs, de kadastrale gegevens en de bouwtekeningen van de woning noodzakelijk. Taxaties kunnen wij o.a. verrichten in Almere en het gehele Gooi, zie kaart met 20 km straal vanaf ons kantooradres.

Snel een taxatie nodig? Klik dan op onderstaande link.

Wij taxeren al vanaf € 495,=.

Aanvraag taxatie

Ons werkgebied

Direct contact
met ons opnemen