WB makelaars = Wendy Bolhaar

Wat ons betreft kies je voor vernieuwing. Een ‘Makelaar Nieuwe Stijl’ zogezegd. En dat zonder verlies van kwaliteit! Maak dan eens met het gezicht achter WB Makelaars; Wendy Bolhaar. Met een passie voor ‘gewoon wonen’ verdiept ze zich in alles wat met de woningmarkt te maken heeft… Of dat nu de ontwikkelingen op de woningmarkt zijn of woningprogramma’s over interieur. Wendy ademt makelen, werkt vol enthousiasme en heeft een flinke dosis ervaring. Bovendien is zij gecertificeerd makelaar taxateur.

WB Makelaars is misschien nieuw voor je, maar zeker niet op de woningmarkt. Ons kantoor bestaat sinds 2012 en draagt meer dan 20 jaar ervaring met zich mee in diverse functies in vastgoed. We volgen de ontwikkelingen op de markt al jaren op de voet en kennen de markt als geen ander. Zo weten we precies welke aanpak het beste past. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van social media, het toepassen van een passende marketingstrategie en gebruik maken van het ‘nieuwe netwerken’.

Je krijgt van ons in ieder geval één zekerheid; bij ons belandt je niet op de “grote hoop”. Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal, dat is onze kracht. Full service dienstverlening tegen een meer dan redelijke (onderscheidende) tarief. Tel daar onze vernieuwende visie bij op en zie het verschil.

Ben je benieuwd naar ons aanbod, of wil je graag een afspraak maken voor een gratis waardebepaling of voor een taxatie?

Neem contact met ons op of kom langs in ons kantoor in Blaricummermeent! Sneller antwoord op je vraag? Wellicht staat deze al bij “meest gestelde vragen”. Zo niet? Schroom dan niet om eens contact met ons op te nemen. We beantwoorden graag al je vragen.