Woning kopen

Tijd om groter te gaan wonen, of juist iets kleiner? Voor je werk, of met het oog op de toekomst?

Er zijn genoeg redenen te vinden om een (ander) huis te kopen. Om niet voor verrassingen te komen te staan is het een goed idee om een aankoopmakelaar in te schakelen bij de aankoop van je droomhuis.

Bij WB Makelaars ondersteunen we je graag bij deze aankoop. Geheel op eigen (werk)wijze! Allereerst stemmen we jouw vraag af op het aanbod. Dat aanbod kennen we uitstekend. We volgen namelijk continue de ontwikkelingen op de woningmarkt en blijven bezig met de potentie die woningen hebben. Daarna inventariseren we jouw woonwensen; wil je aan het water wonen, juist in een bosrijke omgeving of zoek je een levendige buurt? Een huis met een leefkeuken of meer ruimte in de woonkamer?

Heb je de woning van je dromen gevonden? Dan beoordelen we deze eerst nog op bouwkundige, juridische en kadastrale aspecten. Een fout of onvolkomenheid in je koopakte kan namelijk vervelende gevolgen hebben. Door onze vakkennis weten we precies hoe we dit moeten aanpakken. We begeleiden je volledig in jouw aankooptraject.

Zelf een woning gevonden, maar alleen nog op zoek naar hulp tijdens de onderhandelingen? Ook dat pakken we graag voor je op!

Direct contact
met ons opnemen