Makelaar Nieuwe Stijl

Traditioneel makelen is tegenwoordig wel voorbij. Voorheen had een makelaar alle informatie en de promotiekanalen in handen, vandaar dat woning(ver)kopers automatisch bij de makelaar terecht kwamen. Nu veel van deze informatie zelf te vinden is en huizenkopers- en verkopers steeds meer zelf kunnen doen, raakt het traditioneel makelen een beetje achterhaalt. Alleen een advertentie plaatsen, de woning op Funda zetten en een vaste courtage rekenen is niet meer genoeg. Vinden wij althans. De grootste trend in de vastgoedsector zijn de snelle digitale ontwikkelingen en daar zijn wij, als Nieuwe Makelaar, helemaal klaar voor.

Leuk, zo’n ‘Nieuwe Makelaar’, zul je denken. Maar wat maakt dan het verschil? Door onze actieve aanpak en onze vernieuwende kijk op de markt weten we heel goed wat we doen. We kennen de woningmarkt en de mensen, we werken met de platformen van nu en zetten social media in bij de verkoop van jouw woning.  We zetten gewoon graag een stap meer dan anderen. Over die stap meer gesproken… Door de inmiddels flinke dosis ervaring weten we dat een huis (ver)kopen niet zo makkelijk is als het lijkt. Er komt soms veel meer bij kijken. Desgewenst kunnen wij je bij het verkoop-klaar maken van je woning helpen. 

Ook als je hulp nodig hebt in het traject na (ver)koop, kunnen we je verder op weg helpen. Met interieur- of verbouwingsadvies via onze samenwerkingspartners. Het volledig begeleiden van jouw wooncarrière, dat is wat we doen.

Om dit alles heen is er voor ons één ding vooral belangrijk; altijd persoonlijk contact met jou, als woning(ver)koper. Geen internetmakelaar die moeilijk te bereiken is. Integendeel. Snel schakelen, altijd een vast aanspreekpunt, 24/7 bereikbaar en dat tegen een scherp tarief.

Direct contact
met ons opnemen