Woning verkopen

Je hebt een nieuwe woning gevonden en nu is het tijd om je huidige woning te verkopen. Maar hoe kies je dan een makelaar?

Uiteraard wil je dat je huis redelijk vlug verkocht wordt, en ook de opbrengst is belangrijk. Het is daarom van belang om te wachten op het juiste moment en dan in te gaan op het juiste bod. Maar dat is nog niet alles, want ook hoé jouw huis onder de aandacht gebracht wordt maakt veel verschil. Met meer dan 20 jaar ervaring weten we bij WB Makelaars hoe we dit aan moeten pakken. Dat doen we net een beetje anders dan een traditionele makelaar. Want jouw woning is vast niet de enige die te koop staat. Hoe laat je dan zien aan potentiële kopers dat jouw woning er echt uit springt?

Bij WB Makelaars weten we in ieder geval hoe we dat doen. We bedenken een passende marketingstrategie voor het verkopen van jouw woning, helemaal toegespitst op jouw woning én de tijd van nu. Zo maken we gebruik van social media maar kunnen we je huis ook stylen zodat het perfect verkoopklaar is. En laat het bieden dan maar beginnen!

Graag helpen we je bij het verkoopproces en gaan we eens met je in gesprek over de verkoop van je woning. Zo kunnen we ons direct eens aan je voorstellen en vertellen hoe we zo’n verkoop aanpakken. Persoonlijk, enthousiast en betrokken.

Direct contact
met ons opnemen