10 redenen om te kiezen voor WB Makelaars

Een betrouwbare full service makelaar
Bij het (ver)kopen van je woning zoek je een betrouwbare partner. Deze rol vervullen we graag; we geven je vakkundig advies en begeleiden je van stap tot stap gedurende het hele verkoop- of aankooptraject

Optimale presentatie
De presentatie van een woning is een belangrijke voorwaarde voor een succesvolle verkoop. Naast vermeldingen op sites als Funda, VBO en WB Makelaars ondersteunen we je woning graag met goede foto’s, duidelijke plattegronden, stylingadvies en een woningbrochure met gedetailleerde omschrijving en kadastrale informatie.

Onze ruime ervaring in vastgoed
Door jarenlange ervaring in aan- en verkoop in bestaande en nieuwbouw kunnen we je voorzien van het juiste advies.

Makelaar Nieuwe Stijl
Ervaring met woningmarketing, verkoopprocessen en verkoopmanagement zorgt ervoor dat we meer doen dan alleen maar de woning op Funda zetten; we adviseren bijvoorbeeld bij de verkoopstrategie en bij de meest optimale verkoopuitstraling van jouw woning.

Onze meer dan goede referenties
De afgelopen jaren hebben we heel wat woningkopers- en verkopers blij mogen maken. Sommige hebben we zelfs weer terug gezien. Bij WB Makelaars staat persoonlijk contact voorop; jij wil weten wie wij zijn, wij zijn benieuwd naar jou en je woonwensen.

Persoonlijk, enthousiast en betrokken
Jouw huidige woning (ver)kopen of een nieuwe woning aankopen is natuurlijk het doel, maar voor ons ben jij als woning(ver)koper het allerbelangrijkste. We richten ons dan ook vooral op de mens achter de woning.

Werkomgeving
Onze kennis van de omgeving resulteert in passend netwerk. We zeggen ook niet voor niets; we kennen de omgeving en de mensen.

Scherpe tarieven
Onze afspraken zijn helder, onze tarieven scherp en op maat. Dat is je woning (ver)kopen zonder gedoe.

Altijd één aanspreekpunt
Bij WB Makelaars begeleiden en adviseren we je in het hele traject van een woning (ver)kopen. Dat is veel informatie waarbij goed contact belangrijk is, dus daarom beloven we je dit. Bij ons heb je altijd één aanspreekpunt, 24/7 bereikbaar.

Het gebruik van moderne kanalen
Het gebruik van sociale media is anno 2023 onmisbaar, maar zo zijn er vele andere kanalen die vandaag de dag interessant zijn om een huis te promoten. Denk hierbij aan Instagram, Facebook of zelfs je eigen woningwebsite!